Всяко посегателство срещу председателя на  е посегателство срещу  и неговите избиратели“. Това

...
Всяко посегателство срещу председателя на  е посегателство срещу  и неговите избиратели“. Това
Коментари Харесай

Ахмед Доган: Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу партията и избирателите ѝ

„ Всяко посягане против ръководителя на  е посягане срещу  и неговите гласоподаватели “. Това се показва в позиция на почетния ръководител на  Ахмед Доган, оповестяват от пресцентъра на партията.

„ Искам да споделя с вас са моите паники и терзания от най-новите изкривени форми на демокрацията в България. Има политически сили, които основават нови разграничителни линии и целеустремено подклаждат езика на омразата. Една от ясните цели на тази разрушителна активност още веднъж е  и неговия ръководител господин Мустафа Карадайъ “, добавя той.
Позицията на почетния ръководител на  идва ден след публикуването на записа от на съвещанието на „ “.
„ На Карадайъ ще му сменят главата. До 4-5 седмици ще има нов ръководител на  “, споделя глас, за който се твърди, че е на Настимир Ананиев.
„  трябва да устои на политическите обрати на времето. А нашият ръководител господин Мустафа Карадайъ да продължава да ни съставлява решително, рационално и перспективно “, акцентира Доган.   „ Вашият политически кураж в битката ни за главните права и свободи на индивида, постави началото на Демокрацията в България. Поздравявам ви за вашата безрезервност и решителност “, споделя още той по отношение на „ Майските събития “ от 1989 година.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР